Kumppaniedut

Teemme yhteistyötä eri yrittäjien kanssa, sinun eduksesi. Valikoidut kumppanimme tarjoavat  rahanarvoisia etuja tuotteistaan ja palveluistaan. Tutustu vaihtuviin tarjouksiin!

Sivustolla jo

11 000+

katselukertaa

Näytä kaikki
Kaikki
Boulderkeskus
EA Kauppa
Fit Niittykumpu
Gleam hair & beauty
Happy Friends
Learn2Help
Localnet
Niemi
Offistore
Oomi
Real Clean Finland
Star Dance Studio
SUHK
BLC Turva
 • Tule kokeilemaan kiipeilyä - tutustumistarjous ensikertalaisille!
  Kiipeily on huippuhauska laji, jossa on helppo päästä alkuun! Hallille voit saapua milloin vain aukioloaikojen puitteissa: aikaa ei tarvitse varata eikä sinun tarvitse käydä kursseja aloittaaksesi. Asiakaspalvelijamme pitävät huolen, että pääset turvallisesti alkuun! Mukaan et tarvitse muuta kuin urheiluun sopivat vaatteet. Voit tulla yksin tai yhdessä kavereiden tai koko perheen kanssa. Kaikki ensikertalaiset saavat vuokrakengät ilmaiseksi, joten aloittaminen on edullista. Sisäänpääsyllä (alk. 6/10 €) kiipeät niin pitkään kuin jaksat! Ensikertalaisille kolmen kiipeilykerran (sis. vuokrakengät) tarjous syyskuun ajan 35 € (norm. 51 €).
  Boulderkeskus
  Niittyrinne 2B, 02270 Espoo
  Lue lisää!
 • Starttaa syksy terveellisesti ja treenaa ensimmäiset neljä viikkoa eurolla!
  Liitty monipuoliseen, laadukkaaseen ja kodikkaaseen Fit Niittykumpuun! Starttaa syksy terveellisesti ja treenaa ensimmäiset neljä viikkoa eurolla! Osta asiakkuutteesi osoitteesta niittykumpu.ole.fit
  Fit Niittykumpu
  Kappelikuja 6, Espoo
  Liity mukaan
 • Tule Starille löytämään tanssimisen ilo!
  Löydät tuntivalikoimastamme runsaasti disco-, show-, dance-, ja balettitunteja kaikenikäisille. Lisäksi voit osallistua fysiikka- ja tekniikkatunneille, sekä huoltaa kehoasi. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.stardancestudio.fi. Voit tulla tutustumaan kaikille tanssitunneillemme milloin vain, mikäli kyseisellä tunnilla on paikkoja vapaana - ensimmäinen kokeilukerta on aina ilmainen!
  Star Dance Studio
  Kappelikuja 6
  Ilmoittaudu mukaan!
 • Syksyn ja talven ensiapukoulutukset varataan NYT.
  Tilaa meiltä tarpeisiisi sopiva räätälöity ensiapukoulutus. Kouluttajina kokeneet ensihoitoalan ammattilaiset.Työnantaja ja yrittäjä voivat saada Kela-korvausta ensiapukoulutuksistamme osana ehkäisevää työterveyshuoltoa. Yrityksemme kautta myös kaikki tarvitsemasi ensiaputarvikkeet, sydäniskureista laastareihin.
  Learn2Help
  Kappelikuja 6 b, Espoo
  Lue lisää!
 • Täyden palvelun muutospalvelut Niemeltä
  • Muutto, muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet • Asennukset ja johdotuspalvelu • Inventointi ja varastointi • Kierrätys

  ETU Tallbergin vuokralaisille: Muuttopalvelut -5 % ja vuokratuotteet -30 %, koodilla Tallberg21.

  www.niemi.fi tai 020 554 554
  Voimassa: Etu on voimassa toistaiseksi.
  Niemi
  Tutustu tarjoukseen
 • BLC Turva - turva-alan suunnannäyttäjä
  BLC Turva on kotimainen oppaasi lukitus- ja turvatekniikassa. Tarjoamme turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja - tutulta myyjältä yhdeltä luukulta kirjaimellisesti avaimet käteen. Toimimme 12 paikkakunnalla 220 asiantuntijan voimin.
  BLC Turva
  Lue lisää!
 • Lokakuun loppuun asti SUHKin palvelut -10% kaikille Kappelikuja 6:ssa työskenteleville.
  Hierontaan laadukkaasti ja vaivattomasti! Pidä huolta elämänlaadustasi, paranna suorituksiasi, turvaa toimintakykysi. Lokakuun loppuun asti SUHKin palvelut -10% kaikille Kappelikuja 6:ssa työskenteleville. Kirjoita ajanvarauksen lisätietoihin koodi Kappelikuja6. Etu voimassa vain SUHK Niittykummun toimipisteessä.
  SUHK
  Kappelikuja 6 c, Espoo
  Varaa aikasi
 • Haluatko Oomi Energiaa?
  Oomin helpot ja halvat sähkösopimukset tarjoavat vaihtoehdot eri tarpeisiin. Halutessasi voit räätälöidä sopimuksesi niin, että pistorasiastasi tulee sellaista sähköä kuin sinä haluat. Tutustu sopimuksiin ja katso hinnat.
  Oomi
  Kappelikuja 6
  Lue lisää!
 • Vastuullisuus on toimistokalustamisen arkea!
  OffiStorelta löydät ratkaisut toimiston kalustamiseen niin käytetyllä hyväkuntoisella ja kuntoluokitellulla kalusteella, kuin myös uudella laadukkaalla kalusteella. Laadukkaan suunnittelupalvelumme, sekä ammattitaitoisen henkilöstömme avulla löydämme varmasti sopivan ratkaisun kohteeseen, kuin kohteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä niin autamme mielellämme!
  OffiStore Oy
  Timo Pennanen
  Aluemyyntipäällikkö
  p. 0400 380 811
  timo.pennanen@offistore.fi
  Tutustu valikoimaan
 • Internetyhteydet ADSL:stä Valokuituun.
  Etsit sitten edullista laajakaistaa kotiin, koko taloyhtiön laajakaistaratkaisua tai luotettavaa nettiyhteyttä toimistolle, meiltä löytyy Internetyhteydet ADSL:stä Valokuituun. Toimitamme laajakaistayhteyksiä pääkaupunkiseudulla ja muualla maassa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme pääasiassa Elisan ja Telian verkkoalueilla. LocalNet on täysin suomalainen valokuituoperaattori, jolta saat ripeää ja laadukasta palvelua. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi IT-palvelut mutkattomasti yhdeltä luukulta.
  LocalNet
  Kappelikuja 6
  Lue lisää!
 • Syyskuun ajan -10% kaikista jo valmiiksi edullisista Snögg Soft NEXT laastareista.
  Snögg Soft NEXT on joustava ja pehmeä itsekiinnittyvä laastari. Laastari ei tartu haavaan, ihoon tai ihokarvoihin, mutta pysyy hyvin sormissa ja nivelissä, eikä rajoita liikkumista. Voidaan käyttää suoraan rikkoutuneella iholla ja vuotavan haavan päällä. Vedenkestävä ja imukykyinen, suojaa haavaa myös märkänä. Syyskuun ajan -10% kaikista jo valmiiksi edullisista Snögg Soft NEXT laastareista.
  EA Kauppa
  www.eakauppa.fi
  Osta täältä!
 • Täyden palvelun siivoustalo
  Siivoamme yritykset, kiinteistöt, toimitilat ja taloyhtiöt huippuammattilaisten voimin. Henkilöstömme todella panostaa palveluun – haluamme huolehtia puhtaudesta niin, että asiakkaamme voivat rauhassa keskittyä omaan toimintaansa.
  Real Clean Finland Oy
  Lue lisää!
 • DMK – konsepti joka muuttaa ihosi ja uudistaa elämäsi!
  DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. Hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja rakenteiden kanssa, sillä iholle tarjotaan kemiaa, jonka se tunnistaa omakseen. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja onnellinen. Se alkaa jälleen toimimaan nuoren, terveen ihon tavoin. Tarjoamme monipuolisia DMK-hoitoja ja ihon tarpeisiin räätälöidyt kotihoitotuotteet kaikille ihoille. Tule tutustumaan! Ajanvaraus: www.gleam.fi puh. 045 1499000
  Gleam hair & beauty
  Kappelikuja 6
  045 149 9000
  Lue lisää!
 • Astetta makeampaan syksyyn
  20 hlö Vadelmakermakakku tai Mansikkakermakakku 50€ ( norm.65€ ) Tilaathan kakkusi etukäteen!
  Voimassa: Toistaiseksi
  Happy Friends
  Kappelikuja 6
  Happy Friends -kotisivut

Oletko kiinnostunut yhteistyö- tai markkinointi-kumppanuudesta?

Sivustolla jo

11 000+

katselukertaa