Tanssille tilaa – Star Dance Studio

Star Dance Studio avasi syyslukukauden uusissa tiloissa Niittykummun metroaseman vieressä, Espoossa. Kävimme tutustumassa raikkaisiin, avariin tiloihin elokuussa. Tähän tanssikouluun on varmasti mieluista tulla kaikenikäisten tanssin harrastajien: valoisat peilisalit houkuttelevat keveisiin askeliin.

Kun Tallbergilla ideoitiin tilojen käyttöä, innostuimme heti.

– Etsimme tiloja Haukilahden – Niittykummun alueelta keväällä 2020, kertovat yrittäjät Jessica Öller ja Sharon Leinson. He huomasivat Kappelitie 6:n kiinteistön seinään kiinnitetyn mainosbanderollin avulla. Samassa lähtivät kyselyt verkkoon: tanssikoulun tilat löytyivät, kun Tallbergin asiakkuusjohtaja Jouni Nylund vastasi yrittäjien kyselyyn.

– Kappelitie 6:sta kiinnostuimme ensin alkuun juuri sen hyvän sijainnin vuoksi. Kun menimme katsomaan vapaana olevaa tilaa ensimmäisen kerran, emme heti itse tunnistaneet mahdollisuuksia. Mutta kun Jouni esitteli tiloja ja ideoi, mitä niistä voisi tehdä, innostuimme heti, Jessica sanoo.

Tilat muuntuivat kuin taikaiskusta

Kun astuu sisään, ei tilan kokemaa muutosta voisi uskoa todeksi, ellei sitä näkisi. Tanssistudion aula on valoisa ja avara. Tänne saapuvat eri ikäiset tanssijat inspiroituvat varmasti jo tässä vaiheessa harrastukseensa. Star Dance Studion yrittäjät olivat erityisen ilahtuneita siitä, että Tallbergin palveluun kuului tilojen suunnittelu ja toteutus asiakkaan puolesta. Kappelitie 6:ssa suunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija Milla Tallberg.

– Tämä tila oli pohjaltaan koppikonttori, me taas tarvitsimme tanssistudion tilat. Tanssisalien lisäksi tarvitsemme muun muassa viihtyisät ja helposti puhtaana pidettävät peseytymistilat ja pukuhuoneet asiakkaillemme, kertoo Sharon Leinson: Kaiken tämän Milla suunnitteli ja toteutti meille Tallbergin tiimin kanssa, hän jatkaa.

Star Dance Studiossa on kaksi suurta tanssisalia ja yksi pienempi harjoittelusali. Lisäksi tiloissa palvelee asiakkaitaan kosmetologi, jonka käyttöön suunniteltiin ja rakennettiin oma vastaanottohuone.

– Toiminnallisuuksien osalta Tallbergin tiimi kävi kanssamme aktiivista vuoropuhelua. Saimme piirrokset ja suunnitelmat, joita pystyimme kommentoimaan. Muutoksen toteuttaminen kesti kokonaisuudessaan noin kolme kuukautta, ja muuttamaan pääsimme aivan suunnitelmiemme mukaisesti heinäkuussa, Jessica kertoo.

Asiakkaat kokevat paikan omakseen

Myös tanssistudion asiakkaat ovat olleet iloisia uusista tiloista, vaikka ensin harrastuspaikan muutto saattoi pohdituttaa.

– Olemme saaneet mukavaa palautetta tiloista ja sijainnista sekä uusilta että vanhoilta asiakkailta. Lähinnä mieleen nousee sellaiset palautteet, kuin ”wau” tai se, kun moni kokee, että täällä on sama, meidän itsemme vahvasti tavoittelema, tanssistudiomainen fiilis, joka vapauttaa ja rentouttaa. Tämä on monelle suorastaan olohuoneen jatke, Sharon kuvailee.

Tyyli ja toteutus toiveiden mukaan

Studion modernit tilat ovat ”sielultaan” tätä aikaa: lämpöä ja iloa huokuva tunnelma syntyy valosta, väreistä ja kauniiden, kierrätettyjen sisustuselementtien ansiosta – Star Dance Studio tarjoaa kotoisuutta, luovuutta, iloa ja harrastuneisuutta.

– Aulan sohvan olemme rakentaneet siirtolavoista jo aiempaan paikkaamme, olemme iloisia, että iso lekottelusohvamme toimii myös täällä näin hyvin, sanoo Jessica.

Mainitsemisen arvoinen yksityiskohta ovat tanssistudion lasiväliovet, jotka ovat kierrätettyjä aarteita Tallbergin toisesta kohteesta.

– Usein lasten vanhemmat jäävät vähäksi aikaa kurkkimaan, millaista tunneilla on ja miten oma lapsi viihtyy. Läpinäkyvyys luo yhteenkuuluvaisuutta ja turvallisuuden tunnetta kaikille, Jessica kertoo.

Kappelitie 6 on uudistunut – työ jatkuu

Kappelitie 6:n kiinteistö on uudistunut tämän vuoden aikana. Sijainti Niittykummun metroaseman ja isojen liikenneväylien solmukohdassa on loistava toimistotyöpäivää sekä muun muassa kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja ja iltaan asti jatkuvia harrastuksia ajatellen.

Kiinteistön toinen siipi on suunniteltu erityisesti toimistokäyttöön aula- ja ravintolapalveluineen. Näitä osioita on modernisoitu vuoden 2020 aikana. Tässä yhteydessä on myös talon kolmanteen kerrokseen lisätty toimistohotellitilaa. Noin 10 – 15 neliömetrin toimistotiloja vuokrataan aulapalvelusta.

Kiinteistön Länsiväylän suuntaisesta siivestä on suuri osa erilaisten palveluyritysten käytössä. Täällä sijaitsevat myös aivan uudet Suomen Urheiluhierontakeskuksen ja Star Dance Studion tilat.

– Pian saamme Kappelitie 6:een myös kampaamopalvelut. Tilat taipuvat mainiosti eri tarkoituksiin, kertoo Jouni Nylund.

Kysy lisää Star Dance Studion palveluista: info@stardancestudio.fi / 0451254014

Tutustu Star Dance Studioon

Kysy lisää Kappelitie 6:sta: Jouni Nylund, p. 0400 308 442 jouni.nylund@tallberg.fi

Lue lisää Kappelitie 6:n palveluista ja tiloista

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kappelikujan kiinteistössä tapahtuu